annemette_dixen_web

Om Dixen Design

Jeg hjælper virksomhed med at få professionaliseret deres grafiske og visuelle udtryk i form af design og redesign af logoer, branding, brochurematerialer, præsentationer, websider, skilte og indretning. I det hele taget enhver form for opgaver, der relaterer sig til en virksomheds brandmæssige udtryk.

 

Jeg har et talent for at se muligheder i, hvordan din virksomhed sælger sig bedst rent visuelt, og tænke deres forretningsmæssige identitet og differentiering ind i de mange forskellige kanaler, der kan kommunikeres igennem. Det være sig offline såvel som online.

 

Min tilgang er altid at tænke i virksomhedens målgrupper, altså hvem det er vi ønsker at kommunikere til, og hvad vi ønsker at opnå gennem vores kommunikation. Derigennem tror jeg på, at vi kan få maksimal effekt ud af virksomhedens visuelle identitet.

 

Jeg er rigtig god til at hjælpe med at få ”ryddet op” i virksomhedens materiale og forenkle deres visuelle udtryk således, at det står klart og tydeligt i enhver form for kommunikation.

 

Den typiske kunde for mig, er virksomheden, der ønsker konkret sparring omkring det visuelle udtryk, og har behov at få et nyt perspektiv på, hvordan de kommunikationsmæssige opgaver kan løses. Det handler ofte om at få struktureret og ryddet op med henblik på populært sagt at få mere ud af mindre.

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på mobiltelefon 28 40 09 80 eller e-mail amd@dixendesign.dk.

dixendesign_blomst

Dixen Design

Dortheavej 12, 3. sal

2400 København NV

28400980

amd@dixendesign.dk

CVR: 21701203